Suomalainen mies

By T-mu, Thursday 19.4.2012

Saatanan ksenofobinen vaimonhakkaaja juoppo!

Kyllä hävettää lukea iltapäivälehdistä kuinka joka viikonloppu vedät itsesi sellaiseen känniin että ajetaan sitten muija ja kakarat lumihankeen niin oppiivatpahan olemaan saatana. Kännissä on sitten hauska tapella muiden kaltaistesi kanssa, välillä heiluu puukko ja useimmiten lähtee myös henkiriepu.

Mutta minkäs teet. Kun suomalainen mies ei osaa puhua, turvautuu hän väkivaltaan ja se on suomalaisella miehellä verenperintönä, kuin sisäänrakennettu esi-isiemme kirous mikä sopivasti ryypättynä houkutellaan esiin. Keskikaljabaareissa kaltaisesi runkkarit kokoontuvat yhteen ryyppäämään ja laukomaan rasistisia kommentteja. Muuhun politiikkaan et sitten pystykkään vajavaisuutesi takia.

Kun on juotu tarpeeksi mennään sitten kotiin ja jo tuulikaapissa vedetään vaimoa turpaan että oppiipahan olemaan saatana. Jääkiekkoakin on kiva katsella kunnon kännissä ja jos oma tiimi sattuu olemaan häviöllä niin huvitat itseäsi esimerkiksi hakkaamalla ensimmäisen vastaantulijan kadulla, ethän voi sille mitään että olet kännissä, sinua vituttaa ja ahdistaa kun oma tiimi on häviöllä.

Mitä onkaan juhlapyhät ilman kunnon ränniä ja iltapäivälehtien otsikoita. Suomalainen mies hakkasi / puukotti / pahoinpiteli / rattijuoppoili / ruorijuoppoili / juoppoili ja mellesti.

Saatanan barbaari, häpeäisit itseäsi.

Suomalainen mies, tuo outo ihmisen prototyyppi, ennemminkin eläin, olisi syytä ajaa pois suomesta pilaamasta muiden maisemaa. Annat vielä saatanan pienikullinen impotentti huonoa kuvaa kaikille jotka joutuvat sietämään sinua ja ryyppäämistäsi päivästä toiseen.

On vielä myös syytä nostaa esille taipumuksesi raiskaamiseen. Kun satut vaikkapa viikon ryyppyptken jälkeen vaivautumaan kotiin niin ennenkuin heität vaimosi pihalle (että hän oppisi olemaan saatana) raiskaat ja pahoinpitelet hänet. Vaimosi tuskin sinua ilmiantaa, hän on tottunut elämään ainaisessa kuoleman pelossa kaltaisesi raakalaisen kanssa.

Nyt arvon lukija, varmasti mietit; tälläisiähän suomalaiset miehet ovat.

Comments

There are 2 comments. Please login to read them and write your own.