Orkidea: 20 years of DJing & album release celebration - Kouvola 3.2.2012 @ Kouvola

11 posts, 1 page, 4,726 views

Jokke L

Posts: 1,203

#2 • • Jokke L [GoodMusic]
ilta oli kyllä kaikin puolin erittäin huikea, hyvii biisei ja kaikkee. mut niin, ei mun mielestä oo mun vika jos kaadan tuulikaapin lattialle jätetyn juoman. ja jos siitä vielä joutuu pihalle ni huh huh. mut muuten oli tosi kivaa siihen asti. :)

kiitos tapsa taas tansseista, tänää uusiks. ;)

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

antti83

Posts: 206

#3 • • antti83
Mahtava juttu että Orkidea piipahti Kouvolassa konsertoimassa. Yleensä miehen albumikiertueet eivät ole täällä pysähtyneet, mutta hyvä juttu että nyt tehtiin poikkeus. Toukka & Tomppa pisteli oikein mukavan kuuloista housea illan alkuun. Orkidealta tulikin sitten sellaista tavaraa ettei juuri pystynyt tanssilattialta poistumaan koko aikana. Loistavaa settiä jälleen kerran ja hyvin näkyi toimivan myöskin niille jotka eivät välttämättä olleet paikalle tulleet Orkidean vuoksi. Mitään järjestyshäiriöitä ei näkynyt ja kaikin puolin onnistunut ilta.

Proteus. Kalenterista tsekkasin että miehen edellinen Kouvolan keikka oli Breezing sound club - bileissä edesmenneessä Divassa 21.5.2003. Siis lähes 9 vuotta sitten. Jo oli aikakin nähdä miestä myöskin täällä suunnalla. Odotin että loppuillasta tulis olemaan hiljaisempaa tanssilattialla, mutta mitä vielä, täysi lattia ja bileet käynnissä valomerkkiin asti ja vähän ylikin. Vaikkei hardimpi musa itseeni juuri uppoakaan, niin täytyy kyllä vaan ihailla kuinka käsittämättömän taitavasti mies vetää illasta toiseen ja saa loistobileet aikaiseksi vaikka tällaisessa pikkukaupungissakin. Kerrassaan loistava lopetus loistavalle illalle.

Kiitoksia järjestäjille, hieno kokemus jälleen kerran :)
Juge

Posts: 257

#5 • • Juge
Olipahan mukavat kemut eilen. Hienoa, että saatiin Orkidea Kouvolankin suuntaan jälleen soittelemaan. Tomppa ja Toukka soitteli myös hyvää housea lämmittelyksi. Lisää tämmöistä häppeninkiä mieluusti tänne seudulle! <3
m1kk3

Posts: 5,560

#6 • • m1kk3 no-life
Hieno ilta kyllä juu kaikin puolin. Tomppa ja Mika Juhani hoiti lämmittelyt mallikkaasti, ja Rokkidealta tuttuakin tutummat biisit. Jännä juttu sinänsä että vaikka kaikki herran soittamat biisit oon kuullu bileissä sen kiljoona kertaa ni aina vaan ne jaksaa kuulostaa ihan käsittämättömän hyvältä ja tällänen vanhakin parta jaksaa vielä innostua :) Ehkä se on vaan sen merkki sit että ne biisit on vaan kuolemattomia <3 Oli kyllä meininki niin katosssa sekä itsellä että muilla. Ja hauskaa näytti olevan herralla itselläänkin :) Koko illan ainoa miinuspuoli (sekään ei tietenkään järjestäjien vika) oli broidin bileiden loppuminen siihen että jotku vitun idarit jättää juomiaan lattialle mennessään tupakille ja sit ku joku vahingossa potkasee ryysiksessä lattialle jätetyn juoman niin -> pihalle. Ei näin :/ Mutta tota insidenttiä lukuunottamatta hieno ilta, kiitos :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Proteus

Posts: 968

#10 • • Proteus
Kiitokset kaikille ja Tapsalle, Upille sekä Tomille & koko Fiilis teamille!!!*nauru*

Oli huima meininki!!!*sydän*