RUMBLE IN THE JUNGLE PRE X-MAS DNB MASHUP

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
CUMULUS NIGHTLIFE, Lahti  
drum'n'bass

RESOUND (TRE), MC STAPLETON (UK), ABRAHAM L.A.O.S (HKI), DSTROY (LTI), OSCAR (HKI)

HOLA!

Viimeiset rumblet cumuluksessa .. Ja suht isolla line-upilla!

Tampereelta saapuu tuottaja/dj Resound. Maineikkaasta Large Amount Of Soul kollektiivista Abraham. Ja brittein saarelta lennätetään mikin ääreen Mc Stapleton.
Tuttuun tapaan mukana myös Rumblen omat pojjaat Dstroy ja Oscar.
Visuaaleja tuuttaa Sellek ja Hanks ja valot hoitaa Mökä-Make.
Sisään vaivaset 7euroa.



resound1.jpg

RESOUND (Digital Soundboy, Horizons Music, TRE)

Resound eli Ilpo Kärkkäinen on tuottaja/artisti/dj Tampereelta. Lukuisat vuodet musiikin parissa ovat tuoneet hänet tämän päivän drum & bassin eturiviin. Hän on työskennellyt mm. sellaisten legendojen kuin Digitalin ja Blu Mar Tenin kanssa ja hänen tuotantoaan ovat soittaneet mm. dj:t Bailey, Doc Scott, Grooverider ja Pendulum. Hän vetää Bassdrivella - suurimmalla drum & bass -nettiradioasemalla - Resoundsound -showta ja johtaa AUX Media -yhtiötä, jonka asiakkaita ovat mm. Sony ja Heineken. Resoundin tuotoksia on kuultu siis mm. videopeleissä ja tv-produktioissa, eikä hänen luomisvimmallaan tunnu olevan rajoja. Jo yli tusinalla lafkalla julkaisseena Resoundin työtahti ja tuotosten taso tuntuu olevan vain kasvussa, ja vuodesta 2010 taitaa tulla vielä komeampi kuin aikaisemmista. Don´t miss the sound of Resound!

http://www.resoundsound.com/


abe.jpg

ABRAHAM LAOS (Hospital, Raw Canvas, Spearhead, HKI)

DJ Abraham aloitti DJ-uransa vuonna 1993 soittamalla Funk-, Soul- sekä Hip-Hop –musiikkia, mikä johti hänet lopulta drum’n bass:iin. Vuonna 2002 Abraham yhdisti musiikilliset voimansa helsinkiläisten DJ D-Bex:in sekä JayEM:in kanssa muodostaen LAOS:in. Kollektiivin musiikki on nimensä mukaisesti sielukasta sekä erittäin tanssilattiaystävällistä, mikä manifestoituu myös DJ Abrahamin sooloesiintymisissä. Abraham on uransa aikana keikkaillut Suomen lisäksi niin Iso-Britanniassa kuin Virossa ja Venäjälläkin.
LAOS:illa on useita julkaisuja nimekkäillä levymerkeillä, kuten Hospital (UK), Raw Canvas (UK), Spearhead (UK), Defunked (UK), ja Midnight Sun (FIN). Erityisesti hitti Panda Style, sekä vasta julkaistu LAOS remix 4Hero:n Morning Child –kappaleesta ovat saaneet maailmanlaajuista huomiota. LAOS järjestää myös omaa säännöllistä Standard -klubi-iltaansa Helsingissä. Klubilla ovat käyneet soittamassa muun muassa Commix (UK), Cyantific (UK), Blame (UK), Blu Mar Ten (UK), Apex (UK), Futurebound (UK).

http://www.myspace.com/djabrahamlaos


stapes.jpg

STAPLETON MC (Renegade Hardware, Hospitality, Therapy Sessions, UK)

Stapleton MC, oikealtaan nimeltään Robert Stapes on arvostettu britti MC. Hänellä on residencyt mm. Therapy Sessions -klubilla Lontoossa ja Hospitality -klubilla. Hän on sekä Renegade Hardwaren että Hospital Recordsin luottomiehiä ja on esiintynyt myös useilla julkaisuilla. Stapletonin riimit ovat omaperäisiä ja hänen kykynsä saada yleisö mukaan legendaarinen.

http://www.myspace.com/stapletonmc


me.jpg
DSTROY

OSCAR.jpg
OSCAR

Visuals: SELLEK&HANKS

VJ Sellek & Hanks nimen taakse kätkeytyy kaksi Lahtelaista valosapelia heiluttelevaa nörttiä. Visualisointi aiheesta kuin aiheesta on pikkuhiljaa nostanut ahkeran duon Lahden klubikulttuurin neonkeltaiselle aallonharjalle. Energinen live-esiintyminen yhdistettynä sairaalloiseen videopelikulttuurin ihannointiin ovat laittaneet kaksikon tekemään yhteistyötä kovan linjan suomalaisiin artisteihin - Kustomoitua visualisointia ovat saaneet mm. Tes La Rok, Muffler, HUORATRON, Moby Dictator, Top Billin, Motherburger, Emperatron ja lista kasvaa joka kuukausi aktiivisella tahdilla. Pudota se niin kuin se olisi kuumaa.

http://www.myspace.com/sellekhanks

Lights: MÖKÄ-MAKE


28.11.09
Rumble In The Jungle
@ Cumulus Nightlife, Lahti (Vapaudenkatu 24)
22-04
Tickets 7eur

Feisbookissa

http://www.facebook.com/friends/?added&ref=tn#/event.php?eid=150439723239&ref=mf